ЯНТРА

ГАБРОВО

Апелативната комисия към БФС ще разгледа жалбата на Вили Вуцов

Апелативната комисия към БФС обяви за допустима жалбата на старши треньора на „Янтра“ Велислав Вуцов след наложеното му наказание от 6 мача след двубоя с дублиращия отбор на ЦСКА 1948-2. Комисията насрочи заседание за 7 ноември (вторник), на което поиска допълнителни доказателства и покани на изслушване наставника на габровския тим, главния съдия Борис Попов от Русе и делегата на мача Илчо Цанков от Силистра.

Във въпросния двубой Велислав Вуцов получи жълт, а в последствие и червен картон. След срещата Дисциплинарната комисия наложи наказание от 3 мача на Вуцов за показания червен картон и още три по доклад за обиди към длъжностните лица. Наложената му сумарна парична санкция пък беше е в размер на 2700 лева. Вуцов, разбира се, обжалва тези наказания.

Реферът Борис Попов допусна множество грешки в ущърб на габровския тим, включително и при победния гол на столичани, и получи ниска оценка, която го извади от нарядите за следващите няколко кръга.

Ето какво написаха от БФС:

„Апелативната комисия, разгледа постъпилите жалби от Велислав Иванов Вуцов ст. треньор на ОФК „Янтра“ гр. Габрово, срещу решения на ДК при БФС от 24.10.2023 година, с които се иска преразглеждане на наложените наказания.

Реши:

Жалбата е допустима, постъпила е в срок в БФС. Апелативната комисия отлага взимането на решение и насрочва заседание на 07.11.2023 г, като на основание чл.61 ал.1 от ДК /2023-2024/ изисква представяне на допълнителни доказателства, както следва:

Да се поканят за изслушване :

Велислав Иванов Вуцов – ст. треньор на ОФК „Янтра“ гр. Габрово

Главен съдия на срещата

Делегат на срещата“.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Насрочиха отложения мач с Бдин
29.11.2023 13:30
Спортно-техническата комисия на БФС определи нова дата за двубоя между съставите на Янтра и Бдин (Видин) от 18-я кръг на първенството във Втора лига. Срещата...
Ясно е съдийското назначение за мача Беласица...
28.11.2023 19:41
Арбитърът от Перник Димитър Димитров ще бъде главен съдия на двубоя от 19 кръг на първенството във Втора професионална лига между съставите на Беласица...
Славия отстрани Янтра от турнира за Купата
23.11.2023 22:38
Славия се наложи над Янтра в двубой от 1/16-финалите за Sesame Купа на България. „Белите“ се възползваха от грешките на габровския състав и...
ВИЖ ВСИЧКИ