ЯНТРА

ГАБРОВО

Апелативната комисия към БФС ще разгледа жалбата на Вили Вуцов

Апелативната комисия към БФС обяви за допустима жалбата на старши треньора на „Янтра“ Велислав Вуцов след наложеното му наказание от 6 мача след двубоя с дублиращия отбор на ЦСКА 1948-2. Комисията насрочи заседание за 7 ноември (вторник), на което поиска допълнителни доказателства и покани на изслушване наставника на габровския тим, главния съдия Борис Попов от Русе и делегата на мача Илчо Цанков от Силистра.

Във въпросния двубой Велислав Вуцов получи жълт, а в последствие и червен картон. След срещата Дисциплинарната комисия наложи наказание от 3 мача на Вуцов за показания червен картон и още три по доклад за обиди към длъжностните лица. Наложената му сумарна парична санкция пък беше е в размер на 2700 лева. Вуцов, разбира се, обжалва тези наказания.

Реферът Борис Попов допусна множество грешки в ущърб на габровския тим, включително и при победния гол на столичани, и получи ниска оценка, която го извади от нарядите за следващите няколко кръга.

Ето какво написаха от БФС:

„Апелативната комисия, разгледа постъпилите жалби от Велислав Иванов Вуцов ст. треньор на ОФК „Янтра“ гр. Габрово, срещу решения на ДК при БФС от 24.10.2023 година, с които се иска преразглеждане на наложените наказания.

Реши:

Жалбата е допустима, постъпила е в срок в БФС. Апелативната комисия отлага взимането на решение и насрочва заседание на 07.11.2023 г, като на основание чл.61 ал.1 от ДК /2023-2024/ изисква представяне на допълнителни доказателства, както следва:

Да се поканят за изслушване :

Велислав Иванов Вуцов – ст. треньор на ОФК „Янтра“ гр. Габрово

Главен съдия на срещата

Делегат на срещата“.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Загуба в последното домакинство за сезона
20.05.2024 20:40
Отборът на Янтра допусна обрат и загуби от Марек последното си домакинство за сезон 2023/2024. На стадион „Христо Ботев“ габровският тим отстъпи с 1:2...
Янтра приема Марек в последно домакинство...
19.05.2024 14:11
Янтра ще посрещне третия във временното класиране на Втора лига – Марек (Дупница). Срещата е от предпоследния 33-ти кръг на първенството е утре и ще започне...
Трето поредно равенство
13.05.2024 00:59
Янтра записа трето поредно равенство в първенството. В двубой от 32-я кръг във Втора лига „ковачите“ направиха 1:1 на стадион „Христо Ботев“ срещу борещия...
ВИЖ ВСИЧКИ