ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра в детските градини

От началото на годината към партньорите на ОФК Янтра 2019 (Габрово), за първи път се присъединиха и три Детски градини: ДГ Радост, ДГ Слънце и ДГ Дъга.

Новите партньорства ни дават контакт с най-малките деца. Лицензирани треньори от клуба водят ежеседмичен тренировъчен процес с над 100 малчугани в трите детски градини.

Допълнителнителната образователна дейност за групи в детските градини възпитава дисциплина и любов към спорта у най-малките.

За най-талантливите деца, които проявяват желание да продължат футболното си развитие след обучението в детската градина, вратите на Детско-юношеската школа на Янтра ще бъдат широко отворени, а сформирането на нови набори ще се случва през лятото.

Благодарност към директорите на трите учебни заведения за визионерството и разбирането, че спортът е много важна и неразделна част от здравословното израстване на децата.
Дг Радост – Вероника Атанасова
ДГ Слънце – Татяна Трикова
ДГ Дъга – Красимира Колева

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Янтра има националка
26.09.2023 14:26
Състезателката на ОФК Янтра Валентина Иванова получи повиквателна за националния отбор на България за девойки до 15 години. Възпитаничката на треньора...
Янтра с неочаквана домакинска издънка
24.09.2023 13:41
Отборът на Черноморец (Балчик) сложи край на успешната серия от седем поредни домакински победи на Янтра във Втора лига. В среща от 10-я кръг на първенството...
Янтра откри първия си фен магазин в историята
23.09.2023 18:34
На 21 септември, в деня, в който се навършиха 104 години от началото на организирания футбол в Габрово, ОФК „Янтра“ откри своя първи в историята фен магазин....
ВИЖ ВСИЧКИ