ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра в детските градини

От началото на годината към партньорите на ОФК Янтра 2019 (Габрово), за първи път се присъединиха и три Детски градини: ДГ Радост, ДГ Слънце и ДГ Дъга.

Новите партньорства ни дават контакт с най-малките деца. Лицензирани треньори от клуба водят ежеседмичен тренировъчен процес с над 100 малчугани в трите детски градини.

Допълнителнителната образователна дейност за групи в детските градини възпитава дисциплина и любов към спорта у най-малките.

За най-талантливите деца, които проявяват желание да продължат футболното си развитие след обучението в детската градина, вратите на Детско-юношеската школа на Янтра ще бъдат широко отворени, а сформирането на нови набори ще се случва през лятото.

Благодарност към директорите на трите учебни заведения за визионерството и разбирането, че спортът е много важна и неразделна част от здравословното израстване на децата.
Дг Радост – Вероника Атанасова
ДГ Слънце – Татяна Трикова
ДГ Дъга – Красимира Колева

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Янтра загуби и в Разград след нова съдийска...
22.04.2024 14:27
Отборът на Янтра изпадна в миникриза, след като загуби трети пореден мач от първенството във Втора професионална лига. След пораженията от Черноморец в...
Великолепен турнир и две победи за девойките...
20.04.2024 17:25
Отборът на девойките до 17 години постигна две победи в поредния турнир за сезона. Състезателките на треньора Детелин Станчев надиграха съставите на Чавдар...
Варненска съдийска бригада ще ръководи двубоя...
18.04.2024 17:59
Кристиян Тодоров от Варна е назначен за главен съдия на двубоя от 29 кръг на първенството във Втора професионална лига между дублиращия тим на Лудогорец...
ВИЖ ВСИЧКИ