ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра в детските градини

От началото на годината към партньорите на ОФК Янтра 2019 (Габрово), за първи път се присъединиха и три Детски градини: ДГ Радост, ДГ Слънце и ДГ Дъга.

Новите партньорства ни дават контакт с най-малките деца. Лицензирани треньори от клуба водят ежеседмичен тренировъчен процес с над 100 малчугани в трите детски градини.

Допълнителнителната образователна дейност за групи в детските градини възпитава дисциплина и любов към спорта у най-малките.

За най-талантливите деца, които проявяват желание да продължат футболното си развитие след обучението в детската градина, вратите на Детско-юношеската школа на Янтра ще бъдат широко отворени, а сформирането на нови набори ще се случва през лятото.

Благодарност към директорите на трите учебни заведения за визионерството и разбирането, че спортът е много важна и неразделна част от здравословното израстване на децата.
Дг Радост – Вероника Атанасова
ДГ Слънце – Татяна Трикова
ДГ Дъга – Красимира Колева

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Локо ГО победи Янтра с две дузпи в третата...
29.06.2024 17:26
Два 11-метрови наказателни удара донесоха победата на Локомотив ГО срещу Янтра в проверка, играна днес на стадион „Локомотив“. Реферът Георги Давидов реши...
Янтра привлече играч от школата на Твенте
28.06.2024 15:58
Израстналият в школата на нидерландския Твенте Станислав Дюлгеров ще подсили състава на Янтра за новия сезон във Втора лига. Дюлгеров е вътрешен халф....
Христо Митев отново облича екипа на „ковачите“
27.06.2024 20:26
Спечелилият вече сърцата на габровските фенове с изявите си в трудния първи сезон на Янтра след завръщането в професионалния футбол Христо Митев отново...
ВИЖ ВСИЧКИ