ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра в детските градини

От началото на годината към партньорите на ОФК Янтра 2019 (Габрово), за първи път се присъединиха и три Детски градини: ДГ Радост, ДГ Слънце и ДГ Дъга.

Новите партньорства ни дават контакт с най-малките деца. Лицензирани треньори от клуба водят ежеседмичен тренировъчен процес с над 100 малчугани в трите детски градини.

Допълнителнителната образователна дейност за групи в детските градини възпитава дисциплина и любов към спорта у най-малките.

За най-талантливите деца, които проявяват желание да продължат футболното си развитие след обучението в детската градина, вратите на Детско-юношеската школа на Янтра ще бъдат широко отворени, а сформирането на нови набори ще се случва през лятото.

Благодарност към директорите на трите учебни заведения за визионерството и разбирането, че спортът е много важна и неразделна част от здравословното израстване на децата.
Дг Радост – Вероника Атанасова
ДГ Слънце – Татяна Трикова
ДГ Дъга – Красимира Колева

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Янтра и Спартак (Плевен) не се победиха в...
25.03.2023 19:27
При равенство завърши проверката между съставите на Янтра и Спартак (Плевен) в паузата на първенството във Втора лига. Двубоят се игра на стадион „Христо...
Янтра загуби и в Пловдив
19.03.2023 19:28
Втора поредна загуба с 0:3 записа отборът на Янтра. В 23-я кръг от първенството във Втора професионална лига съставът на Живко Желев отстъпи при визитата...
Рефер от Шумен ще ръководи Марица – Янтра
17.03.2023 18:41
Красимир Кръстев от град Шумен е назначен за главен съдия на двубоя от 23 кръг на първенството във Втора професионална лига между съставите на Марица и...
ВИЖ ВСИЧКИ