ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра и ZALLI организират съвместно спортно-социално събитие тази събота

ОФК Янтра и ZALLI Calzedonia group организират съвместна проява тази събота – ФутZalli. Събитието ще започне в 9:30ч., а мястото е основната производствена база на фирма ZALLI.

ФутZalli е първото по рода си спортно-социално събитие, организирано съвместно между Янтра Габрово и ZALLI. To ще се състои от футболен турнир за деца от школата на Янтра, паралелно с турнир на малки врати за служители на Янтра и ZALLI. В двете надпревари ще участват по три отбора с имената: ZALLI, Янтра и Calzedonia.

Базата на Фирма ZALLI ще бъде отворена за всички, които имат желание да се запознаят с дейността им. На входа ще бъдат представители на фирмата, които са подготвили интересна обиколка, за да ни запознаят с историята и дейността на ZALLI.

Събитието ще бъде посетено от футболистите и треньорите на представителния ни мъжки отбор, както и детско-юношеската школа на Янтра. Всички гости ще имат възможност да участват в интересни игри и да спечелят награди, подготвени от организаторите.

Всички деца, родители и привърженици на Янтра (Габрово) са добре дошли на събитието, което ще се състои тази събота – 2 Септември 2023 година от 9:30ч. във фирма Zalli, кв. Войново, м. Айвузов Копак 1.

Програмата ще бъде обявена през седмицата. Очакваме ви!

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Загуба в последното домакинство за сезона
20.05.2024 20:40
Отборът на Янтра допусна обрат и загуби от Марек последното си домакинство за сезон 2023/2024. На стадион „Христо Ботев“ габровският тим отстъпи с 1:2...
Янтра приема Марек в последно домакинство...
19.05.2024 14:11
Янтра ще посрещне третия във временното класиране на Втора лига – Марек (Дупница). Срещата е от предпоследния 33-ти кръг на първенството е утре и ще започне...
Трето поредно равенство
13.05.2024 00:59
Янтра записа трето поредно равенство в първенството. В двубой от 32-я кръг във Втора лига „ковачите“ направиха 1:1 на стадион „Христо Ботев“ срещу борещия...
ВИЖ ВСИЧКИ