ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра и ZALLI организират съвместно спортно-социално събитие тази събота

ОФК Янтра и ZALLI Calzedonia group организират съвместна проява тази събота – ФутZalli. Събитието ще започне в 9:30ч., а мястото е основната производствена база на фирма ZALLI.

ФутZalli е първото по рода си спортно-социално събитие, организирано съвместно между Янтра Габрово и ZALLI. To ще се състои от футболен турнир за деца от школата на Янтра, паралелно с турнир на малки врати за служители на Янтра и ZALLI. В двете надпревари ще участват по три отбора с имената: ZALLI, Янтра и Calzedonia.

Базата на Фирма ZALLI ще бъде отворена за всички, които имат желание да се запознаят с дейността им. На входа ще бъдат представители на фирмата, които са подготвили интересна обиколка, за да ни запознаят с историята и дейността на ZALLI.

Събитието ще бъде посетено от футболистите и треньорите на представителния ни мъжки отбор, както и детско-юношеската школа на Янтра. Всички гости ще имат възможност да участват в интересни игри и да спечелят награди, подготвени от организаторите.

Всички деца, родители и привърженици на Янтра (Габрово) са добре дошли на събитието, което ще се състои тази събота – 2 Септември 2023 година от 9:30ч. във фирма Zalli, кв. Войново, м. Айвузов Копак 1.

Програмата ще бъде обявена през седмицата. Очакваме ви!

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Янтра има националка
26.09.2023 14:26
Състезателката на ОФК Янтра Валентина Иванова получи повиквателна за националния отбор на България за девойки до 15 години. Възпитаничката на треньора...
Янтра с неочаквана домакинска издънка
24.09.2023 13:41
Отборът на Черноморец (Балчик) сложи край на успешната серия от седем поредни домакински победи на Янтра във Втора лига. В среща от 10-я кръг на първенството...
Янтра откри първия си фен магазин в историята
23.09.2023 18:34
На 21 септември, в деня, в който се навършиха 104 години от началото на организирания футбол в Габрово, ОФК „Янтра“ откри своя първи в историята фен магазин....
ВИЖ ВСИЧКИ