ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра отново се включва в инициативата „Аз бягам с кауза“

За втора поредна година Янтра се включва в инициативата „Аз Бягам с Кауза“ на Фондация Общност в помощ на зависимите.

Тя предизвиква през целия месец под надслов #АзБягамСКауза да бягаме/ходим по 1 км на ден, в удобно за всеки време и място, независимо в коя точка на света се намира.

Стартът на инициативата ще бъде в неделя, 1-ви октомври, от 9:30 ч. на площад “Възраждане”. Община Габрово, Общински съвет по наркотични вещества, Младежки център и ОФК “Янтра” са съорганизатори на проявата като всеки един от тях ще има занимателна програма за малки и големи.

Янтра ще има свой кът на площад „Възраждане“ , в който деца и родители ще имат възможност да участват в игри и забавления с нашите треньори и футболисти.

С благотворителна тренировка по зумба ще се включи и Васи Маринова-Касева, прекрасна дама, която е винаги социално ангажирана за важните теми и каузи.

Стартът на първото за месеца бягане ще бъде даден точно в 11:11 ч. по обозначен маршрут.Бягането НЯМА състезателен характер, всеки със собствено темпо и усмивка!

Очакваме Ви!

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Насрочиха отложения мач с Бдин
29.11.2023 13:30
Спортно-техническата комисия на БФС определи нова дата за двубоя между съставите на Янтра и Бдин (Видин) от 18-я кръг на първенството във Втора лига. Срещата...
Ясно е съдийското назначение за мача Беласица...
28.11.2023 19:41
Арбитърът от Перник Димитър Димитров ще бъде главен съдия на двубоя от 19 кръг на първенството във Втора професионална лига между съставите на Беласица...
Славия отстрани Янтра от турнира за Купата
23.11.2023 22:38
Славия се наложи над Янтра в двубой от 1/16-финалите за Sesame Купа на България. „Белите“ се възползваха от грешките на габровския състав и...
ВИЖ ВСИЧКИ