ЯНТРА

ГАБРОВО

Янтра отново се включва в инициативата „Аз бягам с кауза“

За втора поредна година Янтра се включва в инициативата „Аз Бягам с Кауза“ на Фондация Общност в помощ на зависимите.

Тя предизвиква през целия месец под надслов #АзБягамСКауза да бягаме/ходим по 1 км на ден, в удобно за всеки време и място, независимо в коя точка на света се намира.

Стартът на инициативата ще бъде в неделя, 1-ви октомври, от 9:30 ч. на площад “Възраждане”. Община Габрово, Общински съвет по наркотични вещества, Младежки център и ОФК “Янтра” са съорганизатори на проявата като всеки един от тях ще има занимателна програма за малки и големи.

Янтра ще има свой кът на площад „Възраждане“ , в който деца и родители ще имат възможност да участват в игри и забавления с нашите треньори и футболисти.

С благотворителна тренировка по зумба ще се включи и Васи Маринова-Касева, прекрасна дама, която е винаги социално ангажирана за важните теми и каузи.

Стартът на първото за месеца бягане ще бъде даден точно в 11:11 ч. по обозначен маршрут.Бягането НЯМА състезателен характер, всеки със собствено темпо и усмивка!

Очакваме Ви!

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Загуба в последното домакинство за сезона
20.05.2024 20:40
Отборът на Янтра допусна обрат и загуби от Марек последното си домакинство за сезон 2023/2024. На стадион „Христо Ботев“ габровският тим отстъпи с 1:2...
Янтра приема Марек в последно домакинство...
19.05.2024 14:11
Янтра ще посрещне третия във временното класиране на Втора лига – Марек (Дупница). Срещата е от предпоследния 33-ти кръг на първенството е утре и ще започне...
Трето поредно равенство
13.05.2024 00:59
Янтра записа трето поредно равенство в първенството. В двубой от 32-я кръг във Втора лига „ковачите“ направиха 1:1 на стадион „Христо Ботев“ срещу борещия...
ВИЖ ВСИЧКИ