ЯНТРА

ГАБРОВО

Владимир Мичев

Роден на 20 ноември 1985 година в Севлиево. Юноша на Видима Раковски. Има 15 изиграни сезона в професионалния футбол и над 130 мача в „А“ група. Играл е за отборите на Белите орли, Етър, Видима Раковски, Монтана, Левски (Карлово), Локомотив (Горна Оряховица) и Кариана (Ерден).

Даниел Гаджев

Роден е на 21 юни 1985 година. Играч с 221 мача в елита на България. Футболният му път като юноша започва от Ботев (Ихтиман). Първият му професионален договор е с отбора на Беласица (Петрич), за  който играе 2 години в А група. В елита е носил още екипите на Локомотив (София), Монтана и Ботев (Враца). Във второто ниво на родния футбол е защитавал цветовете на Монтана, Нефтохимик и Ботев (Враца).

Петър Казаков

Роден на 22 юни 1995 г. Юноша на Янтра (Габрово) и Чавдар (Етрополе). Има 75 мача във Втора професионална лига, записани с екипите на Чавдар, Верея (Стара Загора), Добруджа и Локомотив (Горна Оряховица). През есенния дял на сезон 2019/2020 носи фланелката на Севлиево. От началото на тази година е отново част от родния си клуб.

Ивайло Иванов

Роден на 30 август 2002 година. Юноша на Янтра и Левски (София).

Венцислав Славов

Роден на 28 февруари 1999 година. Футболното му развитие преминава през Черноморец, Нефтохимик, Литекс и Лудогорец. Два пъти е печелил Елитната U17 – с Литекс и Лудогорец и един път U19 с тима от Разград. С „орлите“ има две поредни участия в младежката Шампионска лига и 6 мача в двубои срещу Базел, ПСЖ, Арсенал и сръбския Железничар. С Лудогорец-2 дебютира и в професионалния футбол. След това пътят на родения в Стара Загора играч продължава през Нефтохимик, Черноморец и Ямбол.

Георги Недков

Роден на 1 март 2003 година. Юноша на Янтра. Развитието му продължава в школите на Литекс и Лудогорец. Носител е на Купа България – БФС с гарнитурите U16 и U18 и на титлата в Елитната U19 през 2021 с екипа на „орлите“. През сезон 2020/2021 е част от третия отбор на Лудогорец, завършил на шесто място в Североизточната Трета лига.